firefox, balonka ITJag använder alla webbläsare och växlar mellan dem hela tiden, dels för att jag tycker att de passar olika bra för olika saker samt att jag naturligtvis måste säkerställa att mina webbar och webbapplikationer fungerar i alla sammanhang.

Min absoluta favorit och följdaktligen den jag använder mest frekvent är Opera. Den är outstanding på så många områden.

Firefox som jag har ett slags hat/kärleksförhållande till blev dock just lite bättre när jag hittade följande. Jag hittade nämligen ett sätt att kunna göra så att man kan cykla mellan alla öppna flikar i “recent order”. Vilket (mig veterligen) tidigare inte varit möjligt utan att ha ngt tillägg installerat.

Om du har 3.6.3 installerat kan du göra följande:

  1. Skriv about:config in adressfältet (tryck sedan enter)
  2. Leta reda på nyckeln “browser.ctrlTab.previews”. Du hittar den lättare om du filtrerar på “ctrl”.
  3. Dubbelklicka på raden så värdet ändras till “true”

Voila, nu fungerar det som man förväntar sig.