Vi erbjuder…

Genom åren har vi samlat på oss massor med erfarenhet från en mängd olika branscher och sammanhang. Vi har träffat på det mesta när det gäller IT i de flesta former. Detta gör att vi kan passa in i de flesta sammanhang och då vi är en liten firma har vi också flexibiliteten att anpassa oss efter dina förutsättningar och behov.

En ödmjuk inställning till dig som kund, är en självklarhet, du vet och känner din verksamhet bäst. Dock får vi ofta en rådgörande roll, där du får ett bollplank att kasta dina frågor till och dryfta idéer med. Inga frågor eller problem är för små eller för stora, vi har full förståelse för dina behov och har du en utmaning som känns för övermäktig för oss kan vi lotsa dig vidare till andra företag som är bättre lämpade än oss för uppgiften.

De tjänster vi primärt erbjuder kan delas in i tre grupper: Webb, program-/systemutveckling och support/drift/underhåll.

Webb

Med begreppet “webb” menar vi hela den flora av tjänster, system och hemsidor som Internet utgörs av. Du kanske har ett litet företag och vill få igång en liten enkel, men snygg och funktionell hemsida till en rimligt pris. De flesta företag eller organisationer har ju en hemsida idag, men den kanske står i behov av en uppfräschning, antingen till utseendet eller  till funktion. Ni kanske har en gammal hemsida som ni inte på en enkelt sätt kan uppdatera själva, eller är måhända situationen den, att ni skulle vilja börja sälja varor via er hemsida. Vi kan då hjälpa er att komma igång med egen webbshop.

För att läsa mer om vad balonka IT kan erbjuda er för tjänster inom området webb, hemsidor, webbutiker, sociala nätverkskopplingar mm. klickar du här…

Program-/systemutveckling

Som företag, organisation eller förening hamnar man då och då i situationen att man behöver ett datorprogram eller system som inte går att köpa färdigt. Alternativt kanske du har hittat ett färdigt system, men prislappen på det är alltför hög och systemet kanske inte passar in i den datormiljö man har sedan tidigare. Ibland hamnar man ju också i situationen att man behöver koppla ihop två olika system med varandra. Om du då behöver hjälp, kan balonka IT vara den partner som realiserar ditt behov. Då vi har lång erfarenhet av programutveckling, är chansen stor att vi kan hjälpa dig att lösa dina specifika behov.

För att läsa mer om hur balonka IT kan hjälpa dig att programmera och utveckla program och system som möter dina specifika behov, klickar du här…

Drift/support/underhåll

IT kan på många sätt kännas komplicerat och “bökigt”. balonka IT kan vara en partner som hjälper dig med t ex datorinköp, mailhantering, hjälp med dina datorer och servrar och kanske någon att ringa för att få råd och hjälp med enklare eller ibland  mer komplicerade frågeställningar när de dyker upp. Vi har erfarenhet av att fungera som en fristående “it-avdelning” till företag och organisationer som inte har någon egen avlönad datapersonal.

För att läsa mer om hur balonka IT kan hjälpa dig med drift, support och underhåll av din datormiljö, klickar du här…