Webbtjänster

Nästan allt och alla finns idag på webben. Stora som små företag och organisationer kan idag med relativt små medel skapa en närvaro på internet som bara begränsas av sig egen “fantasi”. balonka IT kan hjälpa er att skapa en modern hemsida som innehåller det man kan förvänta sig av en webbplats idag.

Vi skapar en hemsida som:

  • du (utan specialkunskaper) kan redigera själv.
  • är ihopkopplad med Facebook, Twitter och andra sociala nätverk.
  • har ett snyggt och modernt utseende.
  • har förutsättningar att placera sig bra i Googles sökresultat.
  • kan innehålla en företagsblogg, där du publicerar era nyheter.
  • har olika rättighetsnivåer för de som administrerar hemsidan.
  • bygger på de vanligaste och mest etablerade teknikerna och system, vilket gör att du inte “låser in dig” och hamnar i beroendeställning till en viss sammarbetspartner.
  • lätt kan förändras och byggas ut då ni får nya önskemål eller ändrade förutsättningar. Utöka med t ex webbhandel, disskussionsforum, händelsekalender, nyhetsbrev…
  • enkelt kan ändra utseende då ni vill byta ut en gammal design. Man kan byta utseende utan behöva ändra något i innehållet på er hemsida.
  • mm. mm.
Det finns ingen möjlighet att i punkform beskriva allt vi på ett enkelt och prisvärt sätt kan erbjuda er.
Att skapa en proffesionell hemsida behöver inte kosta en förmögenhet idag. Om ni kan acceptera ett “färdigt” utseende där vi endast lägger in er logga och anpassar formen med era färger och typsnitt kan priset bli så pass lågt som ca 3000 kr för en ny hemsida. Då har ni en ny webb som ni sen själva anpassar och fyller med texter och bilder.

Det vanligaste är dock att man vill ha en lite mer specialanpassad hemsida. Då sätter vi oss ner och går igenom just era önskemål och kommer fram till vilka funktioner er webbplats skall ha. Sedan tar vi fram ett eller flera förslag på utseende och form.

Om ni vill kan vi göra det mesta åt er: skapa texter, ordna fram bilder och grafiska element, loggor, redigera material mm. mm. Det som gör att skapandet av en hemsida kan bli kostsamt, är om vi får skapa mycket material åt er som kund. En grundregel är att ju mer du kan, hinner och vill göra själv, desto billigare blir det. Som regel bygger vi hemsidorna i system som möjliggör för er att själva skapa och publicera material och bilder på er nya hemsida. Efter att vi har utbildat er i det s.k. “publiceringssystemet” kan ni själva underhålla er webbplats utan några tidigare kunskaper eller erfarenheter av webbarbete.

Vi arbetar primärt med följande system när vi bygger er hemsida: WordPress, Joomla Prestashop och Magento

Dessa system är etablerade plattformer som, bokstavligen miljontals olika webbplatser är byggda på idag. Webbplatser i olika storlekar och av helt skiftande karaktär.

 

balonka IT kan hjälpa dig att bygga och sätta upp en professionell och snygg webbutik med Prestashop. En webshop för dina produkter!